Zoek
Sluit dit zoekvak.

Categorie archief Strassmayr

door-Van der Spek-

Infra Relatiedagen Hardenberg

Voor samenwerking in de grond-, weg- en waterbouw
6, 7 & 8 februari 2024 | 13:00 – 21:00,
Evenementenhal Hardenberg,  Energieweg 2, 7772 TV, Hardenberg

Van der Spek Vianen B.V.: Standnummer  770

Informatie over de beurs:  www.infrarelatiedagen.nl

Het thema van Van der Spek, bij deze editie van de Inra Relatiedagen, is ‘Een emissieloze toekomst’.  Van der Spek is heel actief met de ontwikkeling en verkoop van elektrische machines. Deze zult u dan ook op onze stand zien.

Wilt u meer weten over elektrische machines van Van der Spek, bezoek onze stand nummer 770 en spreek een van onze vertegenwoordigers aan. U kunt natuurlijk ook vooraf een afspraak maken of meer informatie vragen:

Meer informatie gewenst?

Vul het formulier in, of kijk bij ‘verkoop’, voor uw vertegenwoordiger.

Of stuur een bericht aan:

doorVan der Spek

Nieuwe Strassmayr voegvulketel voor Gebr. Rijneveld uit Mijdrecht

Datum: 4-feb-11

Nadat hij op de Open Dagen in Vianen al te zien is geweest, is de nieuwe voegvulketel van Gebr. Rijneveld uit Mijdrecht volop aan het werk om o.a. schades te repareren aan het wegdek die zijn ontstaan tijdens de laatste vorstperiode.

De nieuwe voegvulketel is een Strassmayr RWK 500 welke door Gebr. Rijneveld is geplaatst op een tandemas aanhanger, zodat hij gemakkelijk getransporteerd kan worden, zowel van en naar het werk als op de werklocatie.

De RWK 500 is uitgevoerd met een oliebrander om het voegvulmateriaal op te stoken. Om verbranding hiervan te verkomen is de RWK 500 uitgevoerd met een roerwerk in de tank.

Om het materiaal goed en juist te kunnen verwerken, wordt het verpompt naar een voegvullans die het mogelijk maakt het voegvulmiddel nauwkeurig te verdelen op het te repareren wegdek. De RWK 500 wordt aangedreven door een Kubota diesel motor.

Naast de voegvulketels heeft Van der Spek ook Asfalt thermo containers in het pakket van ATC, gietasfaltketels van Grun, hetelucht lansen en wegdekreparatiemachines klein en groot van Breining en Strassmayr.
Van der Spek, Bouwmachines