Zoek
Sluit dit zoekvak.

BMWT beloont Duurzame Bedrijfsvoering Van der Spek Vianen B.V.

doorVan der Spek

BMWT beloont Duurzame Bedrijfsvoering Van der Spek Vianen B.V.

Datum: 12-nov-15

Directeur van de BMWT Jan Hommes overhandigde op 4 november, tijdens de Infra en Recyclingbeurs te Gorkum, het certificaat voor het BMWT Keur Duurzame Bedrijfsvoering aan Jan Nolles, algemeen directeur van Van der Spek Vianen B.V.. Van der Spek Vianen B.V. is daarmee de eerste leverancier van bouwmaterieel binnen de BMWT die het certificaat ontvangt.
Met het duurzaamheidskeurmerk stimuleert brancheorganisatie BMWT milieubewust en duurzaam ondernemerschap. Het keurmerk is een instrument waarmee BMWT-leden hun inspanningen op milieugebied op onderscheidende wijze kunnen uitdragen, een uniforme aanpak hebben om de CO2-footprint van het bedrijf op te stellen, en ambities voor het eigen bedrijfsbeleid kunnen stellen. Tevens dient het keurmerk om aan te tonen dat aan relevante eisen van klanten en overheid wordt voldaan. Dat schept vertrouwen bij opdrachtgevers en maakt het verwerven van milieuvergunningen eenvoudiger.
Vanzelfsprekende uitdaging ;
Jan Nolles, algemeen directeur van Van der Spek Vianen B.V., is erg blij met het behalen van het certificaat. “Van der Spek Vianen B.V. wil duurzaamheid net zo vanzelfsprekend laten zijn als kwaliteit. Als je als bedrijf je daar van bewust bent, kun je stappen zetten. Met het duurzaamheidscertificaat hebben we een belangrijke eerste stap gezet. Ik ben trots op de inzet van ons team om het certificaat te behalen. Duurzaamheid wordt voor onze klanten steeds belangrijker. Van der Spek Vianen B.V. wil daarin meegaan en onze klanten helpen bij het maken van duurzame keuzes.”

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines