Bauma 2019 – Powerscreen – Stand FM711

doorVan der Spek

Bauma 2019 – Powerscreen – Stand FM711

Van 8 – 14 april a.s. zal de grootste bouwbeurs van de wereld weer plaats vinden in München, uiteraard is Powerscreen de wereldmarktleider van mobiele zeefmachines en puinbrekers hier ook te vinden.

Op de stand FM711 van Terex waar Powerscreen toe behoort zullen drie innovatieve machines aanwezig zijn ;

Powerscreen Trakpactor 550SR #GoBigDoMore, het 70 tons vlaggeschip van de lijn roterende brekers die Powerscreen voert kan niet gemist worden. Met zijn zware rotorende breker, duurzame Scania aandrijving en bijna 5.000mm lange nazeef is de machine in staat om grote capaciteiten te breken met een zeer lage kostprijs.

Powerscreen Metrotrak #ALegendReborn, wie kent de Metrotrak niet, op vele recyclinglocaties heeft de machine zich de afgelopen tientallen jaren bewezen. Om de legende voort te zetten heeft Powerscreen de compacte capaciteitsmaker geheel nieuw ontwikkeld waardoor de legende zich zal voortzetten met het nieuwe model.

Powerscreen Chieftain 2200 3-dekker #Dubbel², deze rupsmobiele zeefmachine is voorzien van twee achter elkaar geschakelde zeefboxen waarmee grootse capaciteiten zijn te behalen. De zeefboxen zijn als gewenst met 2- en 4 lagertechnieken uit te voeren zodat voor iedere toepassing de beste setup te realiseren is.

Naast deze machines zal ook het revolutionaire OMNI systeem worden geïntroduceerd worden. Middels dit systeem wordt het mogelijk om door de machinist vanuit de cabine volledig live zicht te hebben op het productieproces middels camera’s op de machines.

Natuurlijk is tijdens de BAUMA het Van der Spek verkoop-team aanwezig om u deze Powerscreen machines te tonen.