15 nieuwe Hyundai ’s geleverd aan Nerik Infra uit Hardenberg.

doorVan der Spek

15 nieuwe Hyundai ’s geleverd aan Nerik Infra uit Hardenberg.

Van der Spek Vianen heeft vanaf haar vestiging in Hardenberg in één levering 15 nieuwe Hyundai ‘s geleverd aan Nerik Infra.

Nerik Infra is gespecialiseerd in het aanleggen van infrastructuur. Hun werkgebieden zijn Midden-, Oost- en Noord-Nederland en Duitsland. Ze richten zich op duurzame vernieuwing van de infrastructuur. Ze onderscheiden zich als een kennisbedrijf op het gebied van mobiliteit en infratechniek. Hun kracht ligt met name in de advisering- en realisatie van middelgrote en kleine opdrachten om hiermee de werkzaamheden goed te kunnen verrichten. Ze beschikken over de juiste kennis, ervaring, voertuigen, materialen en werknemers, waardoor ze alle benodigdheden hebben die nodig zijn om de projecten van hun opdrachtgevers uit te voeren. Uit een uitgebreide inventarisatie van de markt waarbij door Nerik Infra is gekeken welke machines en leverancier het beste bij hun wensenpakket aansloot zijn Hyundai ‘s geleverd door Van der Spek als beste keuze gekomen.

De totale leveringsomvang bestaat uit :

– 5 x Hyundai R18-9

– 5 x Hyundai R25Z-9AK

– 5 x Hyundai R30Z-9AK

Alle machines zijn zeer compleet uitgevoerd met onder andere een lange lepelsteel, hydraulische snelwissel en afneembare zwaailamp. Daarnaast is de helft van de machines ook nog voorzien van een extra hydraulische functie, welke proportioneel bediend kan worden door middel van een scroll-knop in de joystick.