Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wederom Hyundai voor Arend van Rossum uit Polsbroek

doorVan der Spek

Wederom Hyundai voor Arend van Rossum uit Polsbroek

Datum: 21-nov-13

Van der Spek heeft via haar werkplaats in Vianen een nieuwe Hyundai R210-9 afgeleverd bij Arend van Rossum uit Polsbroek.

De nieuwe geleverde Hyundai R210-9 vervangt een Hyundai 210 die na vele tevreden draaiuren aan vervanging toe was. Door de goede ervaringen met deze machine was de keuze voor wederom een Hyundai geleverd door Van der Spek Vianen snel gemaakt.

Van Rossum heeft ervoor gekozen om direct optionele cabinebescherming te laten monteren, zodat de cabine kan worden afgeschermd om inbraak en vandalisme tegen te gaan.

De machine heeft optioneel af fabriek gemonteerde proportionele bediening met scrollbediening op de joysticks voor de rotor- en open/dicht functie, waarmee Van Rossum vele verschillende hydraulische uitrustingstukken met grote nauwkeurigheid kan bedienen.

Voor de aandrijving van de nieuwe Hyundai is een Cummins QSB6.7 motor verantwoordelijk. Deze heeft een inhoud van 6,7 liter en is voorzien van de nieuwste technieken, waardoor een zeer gunstig brandstofverbruik met lage uitstoot wordt gerealiseerd.

Net als alle nieuwe serie-9 machines is ook deze R210-9LC voorzien van het Hyundai Hi-mate systeem dat het via GPS-technologie mogelijk maakt op afstand data uit te lezen over brandstofverbruik, locatie, draaiuren etc. Dit kan door de klant zelf worden uitgelezen.

Om veilig te kunnen werken is de machine standaard uitgevoerd met werklampen op cabine en giek. Tevens is hij standaard voorzien van een achteruitkijkcamera, waardoor de machinist altijd kan zien wat er achter hem gebeurt en onveilige situaties kunnen worden voorkomen.

Arend van Rossum en Van der Spek zijn al lange tijd bekenden van elkaar. Naast de eerder geleverde en nu ingeruilde Hyundai draaide zijn vader voor zijn pensioen de laatste jaren met een eveneens door Van der Spek geleverde Kobelco graafmachine. Een vruchtbare relatie waar we als Van der Spek trots op zijn!
 

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines