Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verhuur machines bij van der Spek Vianen BV

doorVan der Spek

Verhuur machines bij van der Spek Vianen BV

Datum: 16-okt-13

Sinds tientallen jaren speelt Van der Spek een grote rol in de verhuur van Liebherr torenkranen in de Benelux. Naast dit complete programma van jonge torenkranen, bent u voor de huur van Dynapac – Atlas Copco walsen, Powerscreen zeef- en breekmachines en Telestack transportbanden bij Van der Spek ook aan het juiste adres.

Dynapac-Atlas Copco walsen
De nieuwe serie Dynapac – Atlas Copco CA3500D zelfrijdende verdichtingswalsen met zuinige en schone Stage 3B / Tier IV dieselmotor kenmerken zich door de uitstekende verdichtingeigenschappen. De walsen laten zich eenvoudig bedienen, waardoor uw eigen medewerkers zich al snel vertrouwd zullen voelen met de machine. Dit in combinatie met een verdichtingsmeter zorgt gegarandeerd voor een perfect eindresultaat.

Powerscreen
Voor de zeefhuur wordt grotendeels gebruik gemaakt van de Powerscreen Warrior typen 800 / 1400 / 1800 rupsmobiele 3-fractie zeven. Deze machines worden geroemd om de veelzijdige inzetbaarheid bij diverse zeefklussen. Ze zijn gemakkelijk en met relatief lage kosten om te bouwen naar allerlei verschillende fracties. De zeven worden zonder personeel verhuurd, en na een vakkundige instructie kan de huurder zelf de zeefklus klaren met de inzet van zijn eigen machine.

Telestack
Steeds meer aannemers zien de grote voordelen van een rupsmobiele transportband in. Van der Spek verhuurt diverse Telestack modellen voor verschillende toepassingen. Bijvoorbeeld granulaat-, zand- of grondverplaatsing over grotere afstanden, stockeren van materiaal achter de zeefmachine of het beladen van schepen.

Voor meer info:
www.vanderspek.nl
www.walshuren.nlVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines