Zoek
Sluit dit zoekvak.

Van der Spek Vianen grote bouwkranen verhuurder van Liebherr torenkranen in Benelux

doorVan der Spek

Van der Spek Vianen grote bouwkranen verhuurder van Liebherr torenkranen in Benelux

Zoekt u een leverancier voor het huren van torenkranen dan is Van der Spek uw juiste partner. Met een uitgebreide vloot torenkranen en componenten kunnen wij als grote distributeur in de Benelux altijd de juiste kraan samenstellen. Of het nu gaat om snelmontagekranen, bovendraaiers, onderdraaiers, flattopkranen, railrijdende kranen, stationaire kranen of kranen op onderwagen of ankers. Met ons brede assortiment bent u aan het juiste adres.

Onze verhuurvloot bestaat uit meer dan 450 originele torenkranen. Van der Spek heeft naast deze uitgebreide vloot een compleet pakket van diensten rondom de inzet van torenkranen, waaronder advies en projectondersteuning, een eigen montagedienst voor montage en demontage en een uitgebreid servicenetwerk.

Internationale distributie

De internationale distributie vindt plaats vanuit onze eigen zeven depots in Nederland, België en Frankrijk. Daarbuiten hebben wij een netwerk van vaste partners voor lokale verhuur. Wij verhuren in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en de rest van Europa, maar ook daarbuiten.

Verkoop gebruikte torenkranen

Naast verhuur van torenkranen verkopen we wereldwijd nieuwe en gebruikte torenkranen en elementen uit onze eigen verhuurvloot.

Torenkraan huren

Neem direct contact op voor een vrijblijvend advies via www.torenkraanhuren.nl of bel 0347‑362666 en vraag naar een van onze gespecialiseerde vertegenwoordigers.

Voor meer informatie kijk op: https://vanderspek.nl/torenkranen/.