Van der Spek in actie bij BVOR-demodagen op 5 en 6 juni a.s.

doorVan der Spek

Van der Spek in actie bij BVOR-demodagen op 5 en 6 juni a.s.

Op woensdag 5 en donderdag 6 juni 2019 zijn de bekende BVOR-demodagen weer. Ditmaal wordt het evenement gehouden op de locatie van Bruinst en Kwast in Goor.

Machines in actie

Speciaal aan de BVOR-demodagen is dat de getoonde machines ook in actie komen tijdens de diverse demorondes die gedurende de dagen worden gehouden. Van der Spek zal diverse machine in actie laten zien tijdens dit evenement.

Van Lindner zal de grootste verkleiner uit de Urraco-lijn zijn krachten en capaciteiten laten zien. De Lindner Urraco 95 met een aandrijfvermogen van 770 pk verkleint met 2 assen van 2.500 mm lengte zonder problemen met grote capaciteiten sloophout tijdens de demo-rondes.

De wielmobiele Backers 3MAL 3-fractie sterrenzeef met een totaal sterrenzeefoppervlak van ruim 14 m² zal in compost laten zien hoe met hoge efficiency grote capaciteiten behaald kunnen worden.

Met de dubbeldeks vlakzeef van Powerscreen uit de Warrior-serie tonen we de meest verkochte vlakzeef van de wereld. De Powerscreen Warrior 1800 zal naast het scheiden van diverse stromen ook de Steinert EddyMove beladen, een noviteit op het gebied van magneet en non-ferro scheidingstechnieken.

De Steinert EddyMove is een containermobiele unit die in één werkgang het opgevoerde product ontdoet van ijzer en non-ferrodelen.

Voor de belading van de diverse machines komt een Fuchs MHL320F in actie, deze compacte overslagmachine heeft een groot bereik waarmee snel en veilig de machines beladen kunnen worden.