Zoek
Sluit dit zoekvak.

Thuiswedstrijd voor CIFA betonpomp

doorVan der Spek

Thuiswedstrijd voor CIFA betonpomp

De verbouwing van ons kantoorpand aan De Limiet in Vianen vordert gestaag. Afgelopen week moest er beton gestort worden op de verdiepingsvloer en hoe kan dat nu beter dan met een CIFA betonpomp?

Enige tijd geleden heeft RVR Betonpompverhuur een CIFA K35L in gebruik genomen. Het is naast een indrukwekkende vloot aan kleinere (aanhanger-)betonpompen de eerste grote betonpomp die RVR heeft aangeschaft. De pomp heeft een 5-delige mast en een capaciteit van 160 m³ per uur met een reikhoogte van de giek van 34,4 m.

Cifa K35L

 

De pomp is voor aflevering geheel gespoten in de opvallende gele en grijze bedrijfskleuren van RVR en in eigen beheer zijn rvs kisten voor o.a. stempelschotten en rekken aan de stempelpoten voor het opbergen van extra betonleidingen gemonteerd.
In de werkplaats in Vianen zijn verder nog de nodige opties gemonteerd zoals extra werklamp op de trechter, bekistingsolietank en sponsballenhouder.

RVR Betonpompverhuur is één van de specialisten op het gebied van beton storten en heeft daarvoor zowel kleine als grote betonpompen beschikbaar. Na de start van de onderneming ruim dan 13 jaar geleden is men uitgegroeid tot een goed georganiseerde onderneming met drie vestigingen, waardoor een goede landelijke dekking gerealiseerd is. Daarnaast blijft RVR zich ontwikkelen en is men altijd op zoek naar nieuwe technieken, om zo haar klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.