Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe Putzmeister autobetonpomp voor Augustinus in vernieuwde huisstijl

doorVan der Spek

Nieuwe Putzmeister autobetonpomp voor Augustinus in vernieuwde huisstijl

Datum: 16-sep-14

Binnenkort wordt bij Augustinus Betonpompverhuur B.V. een nieuwe Putzmeister BSF 24-4.11H in gebruik genomen. Deze op een Mercedes-Benz Arocs opgebouwde betonpomp is voorzien van de nieuwe, opvallende huisstijl van Augustinus. De nieuwe logo’s zijn zo ontworpen dat er een mooie eenheid ontstaat van de verschillende bedrijfsonderdelen.

Als landelijk opererende organisatie in burgerlijke- en utiliteitsbouw, is Augustinus sinds 1993 gespecialiseerd in betonwapening, aannemerij, monoliet/ruw afgewerkte bedrijfsvloeren en kelders en de verhuur van betonpompen.

Met de aanschaf van deze machine wordt de vloot, die enkel uit Putzmeisters bestaat, weer verder uitgebreid. Met deze Putzmeister pomp komt het totaal aantal betonpompen in de vloot op 8 stuks. Ook deze betonpomp is door de huisleverancier van Augustinus, T. Scholtus Machinehandel te Dodewaard, voorzien van diverse maatwerk-aanpassingen.

De Putzmeister BSF 24-4.11H is een zeer compacte betonpomp die door zijn 4-delige mast ook in bijzonder krappe omstandigheden kan werken. Met een uitvouwhoogte van slechts 4,9 meter is deze pomp ook uitermate geschikt voor inzet in onder andere bedrijfshallen. Verder bewijst de Putzmeister M24-4 zijn diensten bij de bouw- en renovatieprojecten in lage gebouwen, tunnels of viaducten. Natuurlijk kunnen de normale bouwplaatsen ook prima bediend worden met de 4-delige mast.

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines