Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe Hyundai R140W-9A geleverd aan A. Tuytel Loon- en Verhuurbedrijf

doorVan der Spek

Nieuwe Hyundai R140W-9A geleverd aan A. Tuytel Loon- en Verhuurbedrijf

Datum: 14-sep-15

Van der Spek heeft weer een nieuwe Hyundai geleverd aan Tuytel Loon- en Verhuurbedrijf, ditmaal een nieuwe Hyundai R140W-9A welke gelijk is ingezet bij de dijkverzwaring bij Groot-Ammers waar Tuytel diverse machines aan het werk heeft. 

 
De nieuwe Hyundai is voorzien van een 2-delige hoofdgiek waardoor er ook dichtbij de machine eenvoudig gewerkt kan worden. Op wens van Tuytel zijn er brede enkellucht banden om insporing te voorkomen gemonteerd. Tevens is de machine van een draai- en kantelstuk voorzien zodat in ieder positie met de bak of gemonteerd werktuig is te werken. 
Ook is de Hyundai voorzien van vele hydraulische functies zodat ook zonder problemen vele werktuigen als een sorteergrijper of trilblok gemonteerd kunnen worden. 
 
De krachtbron van de nieuwe 14 ton’s mobiele machine is een zuinige 6-cilinder Cummins diesel. Tijdens het werken met de machine in de Power-mode draait de motor maximaal 1500 omw/min. Dit zorgt in combinatie met een koelfan met visco-koppeling voor een zeer geluidsarme en brandstofbesparende machine. Als de Travel-mode geactiveerd wordt, zal de motor 200 omw/min meer gaan draaien waardoor de machine met een nog steeds laag toerental gemakkelijk een snelheid van 40 km/uur haalt.
 
De nieuwe Hyundai is standaard zeer compleet uitgerust met o.a. cruise control, luxe stoel, elektrische koelbox, achteruitkijk camera, luxe vloermat, opklapbare treeplank, 4 werklampen op de cabine onder een regenkap, grote gereedschapskist op de onderwagen, beschermplaat over dozerblad cilinders, spatborden en automatische asblokkering.
 

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines