Search
Close this search box.

Nieuwe Hyundai minigraver voor De Man B.V.

doorVan der Spek

Nieuwe Hyundai minigraver voor De Man B.V.

Van der Spek Vianen heeft een nieuwe Hyundai 18-9 minigraver afgeleverd bij De Man B.V uit Zevenbergen. De machine is gespoten in de herkenbare bedrijfskleur van de Man B.V.

Hyundai 18-9 voor De Man

Hyundai R18-9 voor De Man

De ruim 1750 kg. Wegende Hyundai R18-9 is voorzien van een hydraulisch verstelbare onderwagen die eenvoudig van 980mm naar 1250mm versteld kan worden. De giek kan zowel 60° naar links als rechts zwenken t.o.v. de bovenwagen waardoor in bijna alle moeilijk bereikbare plaatsen gewerkt kan worden. Voor de aandrijving van de machine is een 3-cilinder L3 Mitsubishi verantwoordelijk die 17pk levert

De Man B.V. voert sinds 1982 (renovatie-/totaal-)sloop- en asbestsaneringswerkzaamheden uit in geheel Nederland op middelgrote en grote projecten, in opdracht van bouwkundige- en water-bouwkundige aannemersbedrijven, (semi)overheids- en particuliere instellingen, projectontwikkelaars etc.

Voor de uitvoering van deze projecten beschikken ze over een geavanceerd, machine- en wagenpark. Bovendien voeren ze de sloopwerkzaamheden op een zodanige wijze uit met het daartoe benodigde materieel dat geluids- en stofoverlast tot een minimum beperkt blijven. Ook voor asbestsaneringswerkzaamheden beschikken ze over eigen materieel, zoals decontaminatie-units, aggregaten, onderdrukapparatuur e.d.