Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe Hyundai minigraver voor De Man B.V.

doorVan der Spek

Nieuwe Hyundai minigraver voor De Man B.V.

Van der Spek Vianen heeft een nieuwe Hyundai 18-9 minigraver afgeleverd bij De Man B.V uit Zevenbergen. De machine is gespoten in de herkenbare bedrijfskleur van de Man B.V.

Hyundai 18-9 voor De Man

Hyundai R18-9 voor De Man

De ruim 1750 kg. Wegende Hyundai R18-9 is voorzien van een hydraulisch verstelbare onderwagen die eenvoudig van 980mm naar 1250mm versteld kan worden. De giek kan zowel 60° naar links als rechts zwenken t.o.v. de bovenwagen waardoor in bijna alle moeilijk bereikbare plaatsen gewerkt kan worden. Voor de aandrijving van de machine is een 3-cilinder L3 Mitsubishi verantwoordelijk die 17pk levert

De Man B.V. voert sinds 1982 (renovatie-/totaal-)sloop- en asbestsaneringswerkzaamheden uit in geheel Nederland op middelgrote en grote projecten, in opdracht van bouwkundige- en water-bouwkundige aannemersbedrijven, (semi)overheids- en particuliere instellingen, projectontwikkelaars etc.

Voor de uitvoering van deze projecten beschikken ze over een geavanceerd, machine- en wagenpark. Bovendien voeren ze de sloopwerkzaamheden op een zodanige wijze uit met het daartoe benodigde materieel dat geluids- en stofoverlast tot een minimum beperkt blijven. Ook voor asbestsaneringswerkzaamheden beschikken ze over eigen materieel, zoals decontaminatie-units, aggregaten, onderdrukapparatuur e.d.