Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuw pand in aanbouw voor Hyundai Heavy Industries in Belgie«

doorVan der Spek

Nieuw pand in aanbouw voor Hyundai Heavy Industries in Belgie«

Datum: 25-sep-15

Persbericht Hyundai

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES EUROPE HOUDT STARTCEREMONIE VOOR INVESTERINGSPROJECT VAN 30 MILJOEN EURO

Hyundai Heavy Industries Europe (HHIE), alom erkend als een van de leiders op de Europese markt voor bouwmachines en vorkheftrucks, heeft vandaag een groundbreaking ceremonie gehouden voor haar nieuwe hoofdkantoor in Tessenderlo, Belgie«.

Het nieuwe complex omvat een gloednieuw kantoorgebouw van 5400 vierkante meter met drie verdiepingen, een magazijn van 13.000 vierkante meter, een Europese trainingsfaciliteit, een evenementenzaal en een showroom. De constructiewerkzaamheden worden naar verwachting eind 2016 afgerond en vertegenwoordigen een investering van 30 miljoen euro. Infrabo, een bekende Belgische architectuur- en ontwerpfirma met uitgebreide ervaring in de b2b-industrie, heeft het nieuwe gebouw ontworpen.

De heer S.G. Rhee, COO van de divisie Bouwmachines van Hyundai Heavy Industries (HHI), en de heer J.C. Jung, algemeen directeur van Hyundai Heavy Industries Europe (HHIE), verwelkomden VIP-gasten van de Belgische overheid, vertegenwoordigers van de lokale gemeenschap en nationale en internationale pers bij de ceremonie. De heer S.G. Rhee zei: ‘We zijn erg blij om te beginnen met de constructiewerkzaamheden. We waarderen de ondersteuning van de gemeenschap voor onze onderneming en we kijken ernaar uit een ultramodern complex te bouwen. Onze solide investering in deze regio om onze faciliteit te laten groeien, is een voorwaarde voor de toename van ons succes in Europa.’

‘De nieuwe faciliteit is een uitstekende stap vooruit voor onze Europese divisie. Op de 81.000 vierkante meter aan nieuwe grond kunnen we de capaciteit van onze aanvoer van machine-onderdelen verdubbelen, onze klanten verwelkomen en de commercie«le en technische training van ons netwerk van distributeurs versterken. Het terrein is ideaal gelegen langs de snelweg E313, waardoor het goed bereikbaar is. Dit alles bewijst dat HHIE een dynamisch en groeiend bedrijf is. Deze investering zal nieuwe banen in de regio cree«ren.’ voegt de heer J.C. Jung toe.

Boilerplate
Hyundai Heavy Industries Europe nv (HHIE) is alom erkend als leider op de Europese markt voor bouwmachines. Via uiterst geavanceerde fabrieksautomatisering, een inspectiesysteem voor kwaliteitscontrole met nultolerantie en innovatieve engineering biedt het bedrijf een ruim assortiment bouwmachines voor uiteenlopende toepassingen. We produceren meer dan 100 modellen van zware bouwmachines, waaronder hydraulische graafmachines, wielladers, industrie«le vorkheftrucks en schrankladers. HHIE brengt deze producten op de markt via een netwerk met meer dan 100 erkende distributeurs in meer dan 30 landen. Ga voor meer informatie naar www.hyundai.eu.

Van der Spek, Bouwmachines