NCT Betonwerken zet unieke Putzmeister machine in

doorVan der Spek

NCT Betonwerken zet unieke Putzmeister machine in

Datum: 18-jun-08

Van der Spek heeft onlangs een Putzmeister stationaire betonpomp van het type BSA 1005D geleverd aan Smit Groep B.V. uit Waverveen, die de pomp gaat inzetten voor haar divisie N.C.T. Betonwerken B.V.

N.C.T. Betonwerken is gespecialiseerd in het uitvoeren van alle in het werk gestorte inpandige betonfunderingen. Niet alleen het aanbrengen van een gefundeerde begane grondvloer maar ook het creëren van een extra leefruimte onder de begane grondvloer behoort tot de mogelijkheden. De betonpomp is bevestigd op een door een Nissan Atleon getrokken oplegger, geschikt voor BE-rijbewijs, voorzien van een aggregaat. Hierdoor is deze mobiele betonpomp direct inzetbaar en begaanbaar op de meest moeilijke plekken in binnenstedelijke gebieden. De combinatie van kleine vrachtwagen, betonpomp met aggregaat is uniek in Nederland. De mobiele betonpomp wordt o.a. ingezet bij het storten van kelders in grachtenpanden.

De BSA 1005D heeft een maximale theoretische capaciteit van 54 m³ bij een betondruk van 71 bar.
Door de 61 kW 4-cilinder Deutz dieselmotor maakt de betonpomp 35 slagen per minuut. Deze stationaire betonpomp is ook in een electrisch aangedreven variant leverbaar.

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines