Zoek
Sluit dit zoekvak.

Duo MOL-opleggerchassis onderweg naar Hardenberg

door-Van der Spek-

Duo MOL-opleggerchassis onderweg naar Hardenberg

Voor onze partner CMS – Construction Machinery Services bv – zijn wederom 2 opleggerchassis onderweg naar onze productielocatie bij Prima Equipment B.V. in Hardenberg. CMS is de dealer voor CIFA betonpompen, mixerpompen en mixers in België.

Op deze triple-as en tamdemas zullen in Hardenberg 12 m³ CIFA mixers worden opgebouwd. In de werkplaats van CMS in Paal (België) worden deze nog voorzien van enkele specifieke accessoires en wordt de homologatie voor de Belgische toelating verzorgd. Daarna zijn de mixers gereed voor de verkoop, zodat eventuele klanten ze op korte termijn in gebruik kunnen nemen.

De chassis zijn bij de fabricage bij MOL in het Belgische Staden, in samenspraak met CMS, zodanig voorbereid met steunen en gatenpatroon voor de opbouw van een CIFA S 12 m³ mixer, dat de montagetijd tot een minimum beperkt is.


Naast deze 12 m³ mixers zijn er ook voor andere types passende chassis te bestellen. Zo behoort zelfs een 15 m³ grote SL15 mixer van CIFA tot de mogelijkheden. De mixers kunnen naar keuze ook met Stage V hulpmotor besteld worden.


De MOL-opleggerchassis zijn verder naar wens uit te rusten met stuurbare voor- of naloopas, liftassen en automatische vetsmering, waarbij ook de opbouw meegenomen kan worden.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over deze mixers uit voorraad of andere producten van CIFA voor de Belgische markt? Neem dan contact op met verkoper Eric Geets op nummer +32 471 860342 of stuur een mail naar eric.geets@c-m-s.be.