Zoek
Sluit dit zoekvak.

Compactste strijders van Powerscreen in aantocht

doorVan der Spek

Compactste strijders van Powerscreen in aantocht

Op zeer korte termijn komen er weer diverse Powerscreen Warrior 600’s aan bij Van der Spek Vianen.

Net als alle Powerscreen Warrior’s is ook de Warrior 600 uitgevoerd met een dubbeldeks zeefbox, bij de Warrior 600 is het 2.340mm lang en 1.170mm breed. De zeefbox heeft een vaste hoek van 14° en kan worden voorzien van vele verschillende zeefmedia zodat hij optimaal kan worden uitgevoerd voor iedere zeefklus. De machine kan worden uitgevoerd met een maximale amplitude van 11 mm waarmee hij zeer agressief is op het te zeven materiaal en zorgt voor zuivere afgezeefde producten. Hij kan een kracht tot 6G op het product brengen !

De bunker is vlak uitgevoerd zodat hij naast belading met een graafmachine ook eenvoudig beladen kan worden door een compacte laadschop, de breedte van de bunker is 3.400mm.De bunker heeft een inhoud van 3M³.

Om de gezeefde fracties af te voeren is de Warrior 600 uitgevoerd met 3 afvoerbanden waarbij de afvoerbanden voor de fijne- en midden fractie grote afwerphoogtes hebben van bijna 3 meter. De overmaat wordt via een 1.000mm brede band afgevoerd. Als gewenst kunnen op alle banden bovenbandmageneten worden geplaats door Van der Spek.

Voor de aandrijving van de Powerscreen Warrior 600 en een Deutz 2011-L04I 4-cilinder diesel motor gemonteerd welke de hydraulische pompen aandrijft.

Om snel een eenvoudig te kunnen manouveren op locatie is de W600 uitgevoerd met een rupswerk waarop 300mm brede platen zijn gemonteerd. Maximale snelheid van het rupswerk is 3.3 km/uur.

Door zijn lage gewicht en zeer compact afmetingen is hij zeer eenvoudig te transporteren en kan dus ook voor de kleinste klus op locatie worden gebracht zonder hoge transportkosten.

Geef een reactie