Categorie archief Asfaltverwerking-Sproeimachine

door-Van der Spek-

Infra Relatiedagen Hardenberg

Voor samenwerking in de grond-, weg- en waterbouw
6, 7 & 8 februari 2024 | 13:00 – 21:00,
Evenementenhal Hardenberg,  Energieweg 2, 7772 TV, Hardenberg

Van der Spek Vianen B.V.: Standnummer  770

Informatie over de beurs:  www.infrarelatiedagen.nl

Het thema van Van der Spek, bij deze editie van de Inra Relatiedagen, is ‘Een emissieloze toekomst’.  Van der Spek is heel actief met de ontwikkeling en verkoop van elektrische machines. Deze zult u dan ook op onze stand zien.

Wilt u meer weten over elektrische machines van Van der Spek, bezoek onze stand nummer 770 en spreek een van onze vertegenwoordigers aan. U kunt natuurlijk ook vooraf een afspraak maken of meer informatie vragen:

Meer informatie gewenst?

Vul het formulier in, of kijk bij ‘verkoop’, voor uw vertegenwoordiger.

Of stuur een bericht aan:

doorVan der Spek

H4a neemt Breining Smart 1300 sproeimachine in gebruik!

Datum: 18-jun-09

De Smart 1300 is een sproeimachine om emulsie en kleeflaag aan te brengen op het wegdek.

De bitumen worden verwarmd door middel van een oliebrander. De oliebrander is thermosstatisch geregeld.

De tank heeft een inhoud van 1300 liter en is standaard uitgevoerd met een handlans. Als optie is deze Smart 1300 uitgevoerd met een spuitbalk met een standaard breedte van 1,6 meter en heeft een klapbaar deel om de balk te verbreden naar 2,5 meter.

De spuitbalk bedient men door middel van een afstandbediening vanuit het trekkend voertuig. Iedere sproei nozzle kan ook handmatig in of uitgeschakeld worden, zodat er verschillende breedtes met de balk verspoten kunnen worden.

Door middel van de bitumenpomp kan de Smart 1300 circuleren om de bitumen op temperatuur te houden. De Smart 1300 is uitermate geschikt om reparatiewerkzaamheden aan het wegdek te verrichten, maar kan ook met de sproeibalk grotere oppervlakken aanpakken. Met de pomp kan de Smart ook gevuld worden. Er is een aparte zuigleiding aangebracht om de tank vanuit een vat of tank te vullen.

H4A gaat de machine voornamelijk inzetten voor het aanbrengen van slijtlagen en reparatiewerkzaamheden. De voorloper van H4A  (Holding de Vier Ambachten) is op 31 december 1968 opgericht. 8 regionale wegenbouwbedrijven bundelden toen al hun krachten om samen de productie en verwerking van asfalt te gaan doen in de ZA&A (Zeeuwse Asfalt- en Aannemingsmaatschappij).
Door fusies en overnames is
H4A  geworden tot wat het nu is: een modern geoutilleerd en in vele disciplines van bouw en infrastructuur actief bedrijf met ruim 230 vaste medewerkers.

Van der Spek, Bouwmachines