Vacature Terreinmedewerker

Weer of geen weer, als onze terrein medewerker ben jij van maandag tot en met vrijdag met plezier te vinden op onze grote, moderne werf in Vianen. Dé plek waar o.a. grote torenkraandelen klaarliggen voor gebruik: opslag, onderhoud en transport. Wil jij werken voor een van de meest toonaangevende organisaties in de verhuur van Liebherr torenkranen in de Benelux? Pak dan nu je kans!

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van alle transporten met daarop de diverse onderdelen van onze torenkranen en de registratie hiervan (in-en uitgaande goederen). Het laden en het lossen is bij ons echt teamwerk, waar jij deel van uitmaakt. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor veilig en goed laden en lossen van kraandelen.

Naast deze logistieke werkzaamheden voer je de nodige onderhouds- en (basis) reparatiewerkzaamheden uit aan deze onderdelen, want alles moet natuurlijk altijd weer gereed staan voor veilig gebruik. Met jouw handigheid is in ieder geval geen logistieke klus te groot of te veel. Jij bent trots op “jouw werf” en al het materieel!

Wat vragen we van jou?
Je hebt voor deze teamfunctie geen specifiek opleidingsniveau nodig, maar wel een goede en sterke lichamelijke conditie. Als terreinmedewerker heb je namelijk een fysiek beroep. Het is mooi meegenomen als je al in het bezit bent van een rigger of hijscertificaat (TCVT certificaat) en anders mag je deze op onze kosten halen. We vinden het vooral belangrijk dat je werkplek er door jouw inzet, controle en toewijding overzichtelijk uitziet en dat je altijd veilig te werk gaat. Voor jou is geen torenkraan te hoog, geen onderdeel te veel en geen probleem te lastig. Als onze terreinmedewerker (laad en) los jij altijd alles (op)!

Je werkplek
Je komt te werken op het hoofdkantoor van Van der Spek in Vianen (Utrecht). Een modern en dynamisch familiebedrijf met een informele cultuur. Daarbij passen nuchtere en servicegerichte collega’s die samen staan voor kwaliteit en werken voor het beste resultaat. In ons vakgebied staan de nieuwste technieken en ontwikkelingen voorop. En als je onderdeel van ons team uit maakt, levert je dat ook nog mooie extra’s op, namelijk:

  • Een contract voor 40 uur per week;
  • Bij geschiktheid een vast dienstverband bij je eerstvolgende contract;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • En bovendien extra verlofdagen bij een langer dienstverband.

Spreekt dit je aan?

Vul dan het emailformulier in:

Of stuur een bericht aan:

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld | We only hire Dutch speaking candidates.

Van der Spek Vianen B.V. is importeur van machines voor de bouw, grondverzet, wegenbouw, overslag en recycling. Tevens is Van der Spek toonaangevend in de verhuur van Liehberr torenkranen. Voor het verkopen, verhuren, monteren en demonteren, onderhouden en het oplossen van storingen van deze machines beschikken wij over een gedreven team van gespecialiseerde medewerkers. Ongeveer de helft van onze medewerkers bestaat uit technisch personeel.

Van der Spek is een familiebedrijf, bestaat bijna 90 jaar en heeft meerdere vestigingen in Nederland, België en Frankrijk. Ons moderne hoofdkantoor in Vianen heeft een grote showroom en goed uitgeruste werkplaats en ligt dichtbij verschillende uitvalswegen. Van der Spek is een sociaal en dynamisch bedrijf met een platte en informele organisatiestructuur waar de nieuwste techniek en ontwikkeling voorop staat. Van der Spek staat voor kwaliteit, service en een no-nonsense mentaliteit. Daarbij passen nuchtere, servicegerichte en gemotiveerde aanpakkers. Kom jij ons team versterken?

Vacaturenieuws
Berichtgeving over vacatures bij Van der Spek vindt je hieronder: