Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Monteur buitendienst GWW

Van der Spek Vianen B.V. is importeur van machines voor de bouw, grondverzet, wegenbouw, overslag en recycling. Voor de uitbreiding van ons serviceteam zijn wij op zoek naar een

Monteur buitendienst GWW

Aan de start van jouw werkdag is de invulling ervan nog een verrassing, want storingen en onderhoudswerkzaamheden laten zich niet altijd plannen. Zoek jij een afwisselende functie binnen een toonaangevende organisatie mét veel vrijheid? Pak dan nu je kans!

Wat ga je doen?

Als allround buitendienstmonteur is geen dag hetzelfde. Je rijdt het hele land door om storingen op te lossen of om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Je werkt hoofdzakelijk aan machines voor grond-, weg- en waterbouw en recycling. Daarbij horen wisselende werktijden, storingsdiensten én uiteenlopende werkomstandigheden. De compleet ingerichte servicewagen waarover jij de beschikking krijgt is jouw kantoor op wielen. Ben jij een technisch specialist in hart en nieren? Een gedreven, leergierig persoon die graag buiten werkt en die in deze baan een mooie toekomst ziet? Dan zoeken wij jou!

Vanwege de veelzijdigheid van onze merken is ons klantenbestand ook zeer breed en afwisselend. Met veel van onze klanten doen we al jaren prettig zaken. Maar dat betekent niet automatisch dat je in een gespreid bedje komt. Binnen Van der Spek zetten we graag net dat stapje extra, waarmee we onszelf blijven profileren en onderscheiden en optimale service bieden aan onze klanten. Aan jou de taak om onze klanten goed te leren kennen, deze contacten op een prettige wijze voort te zetten, en te laten zien waar wij voor staan.

Wat vragen we van jou?
Ben jij die gedreven en servicegerichte techneut die bij deze functie past? Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, want storingen en onderhoud laten zich niet altijd plannen. Jij bezit goede communicatieve vaardigheden. Als je een prima woordje Duits of Engels spreekt is dat soms handig, maar zeker niet noodzakelijk. Het zou prettig zijn als je ervaring hebt in een soortgelijke functie en met de nieuwste besturingssystemen CAN-Bus.

Daarnaast zijn de volgende eigenschappen essentieel:

  • MTS werk- en denkniveau, zowel in woord als geschrift;
  • Een klantgerichte instelling;
  • Een rijbewijs B/E en een VCA certificaat.

Wat bieden wij?
Als je bij ons komt werken, kom je terecht in een dynamisch team. Stuk voor stuk gedreven medewerkers waar wij als organisatie erg trots op zijn. Zowel interne als externe scholing staan bij ons hoog in het vaandel. Er is voldoende ruimte voor zelfontplooiing en doorgroeimogelijkheden. Als je onderdeel van ons team uitmaakt, levert je dat ook nog andere mooie extra’s op, namelijk:

  • Bij geschiktheid een vast dienstverband bij je eerstvolgende contract;
  • Een marktconform salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • En bovendien extra verlofdagen bij een langer dienstverband.

Spreekt dit je aan?

Vul dan het emailformulier in:

Of stuur een bericht aan:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt zeker op prijs gesteld. 

Vacaturenieuws
Berichtgeving over vacatures bij Van der Spek vindt je hieronder: