Search
Close this search box.

Vacature Service Coördinator

Service Coördinator Bouw- en Recyclingmachines

Zoek je een TECHNISCHE BAAN met TOEKOMSTPERSPECTIEF? Lees dan snel verder!

Voor de uitbreiding en continuïteit van onze Technische Dienst op lange termijn hebben we ruimte voor een gedreven Service coördinator Bouw- en recyclingmachines.

Wat houdt de functie in?

In deze VEELZIJDIGE EN INTERESSANTE FUNCTIE heb je dagelijks contact met veel verschillende partijen. Onze klanten, monteurs, leveranciers, en collega’s van de Technische Dienst, magazijn en de onderdelenverkoop. Je bent een echte SPIN IN HET WEB die overzicht bewaart, voortgang bewaakt, aanstuurt, regelt, controleert, registreert, plant en inhuurt. 

Kun jij de rust bewaren en al die ballen in de lucht houden? Of weer opvangen wanneer ze dreigen te vallen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Uiteraard doe je dit werk niet alleen. Je komt terecht in een gedreven en ervaren team van vakspecialisten met passie voor hun vak en onze klanten.

Spreekt dit je aan?

Vul dan het emailformulier in:

Of stuur een bericht aan:

Wat maakt deze functie veelzijdig en interessant?

Als Service coördinator ben je verantwoordelijk voor het op efficiënte wijze aansturen van onze monteurs die op locatie onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Jij bereidt elke klus tot in de puntjes voor, zodat stilstand van een machine wordt voorkomen of tot een minimum wordt beperkt. Efficiëntie en vooruitdenken zijn daarbij essentieel.

Vanwege de veelzijdigheid van onze merken is ons klantenbestand ook zeer breed en afwisselend. Met veel van onze klanten doen we al jaren prettig zaken. Binnen Van der Spek zetten we graag net die extra stap waarmee we onszelf blijven profileren en onderscheiden. Aan jou de taak om onze klanten goed te leren kennen, deze contacten op een prettige wijze voort te zetten, en waar mogelijk nieuwe klanten te laten zien waar wij voor staan.

Wie worden je collega’s?

Onze Technische Dienst is een combinatie van zeer ervaren techneuten die veel praktijkervaring hebben en jonge mensen met ambitie om het vak te leren. Het team is continu in ontwikkeling en daar kun jij een positieve bijdrage aan leveren. Je denkt samen met hen mee over procesverbeteringen om onze klanten nog beter te bedienen. Uiteraard is er voldoende ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wat worden jouw taken?

 • Klanten en monteurs telefonisch te woord staan en helpen;
 • Inkomende opdrachten voorbereiden;
 • Verwerken van gereed gemelde werkorders;
 • Ondersteunen Technische Dienst;
 • Contacten onderhouden met klanten en monteurs over voortgang van de werkzaamheden;
 • Adviseren van eindklant;
 • Opzetten proactieve service voor de organisatie.

Essentieel zijn de volgende eigenschappen:

 • Teamplayer;
 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Klantgerichte en commerciële vaardigheden;
 • Kennis van techniek is een must (bij voorkeur automotive en/of bouwmachines);
 • Ervaring met administratieve werkzaamheden;
 • Goede beheersing van (technisch) Nederlands en Engels is een must, Duits is een pre;
 • Voorkeur voor kandidaten met kennis van onze branche en machines; je bent nu bijvoorbeeld monteur en zoekt een andere uitdaging.

Wat bieden wij jou?

 • Vast dienstverband bij gebleken geschiktheid;
 • Prima salaris en modern pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 verlofdagen bij fulltime dienstverband + de dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw;
 • Interne en externe scholing om je kennis te verbreden of op peil te houden;
 • Doorgroeimogelijkheden afhankelijk van jouw interesses en vaardigheden.

Wil je meer informatie?

Aarzel dan niet contact op te nemen via 0347-362666. Je kunt vragen naar Paul van Beusekom of Jerome van de Water.

Beste bureaus: Gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!

Over Van der Spek

Nederland kent meerdere importeurs van bouwmachines, maar niet één is er zo breed en veelzijdig als Van der Spek. Met een breed palet van verschillende merken op het gebied van grondverzet, wegenbouw, overslag en recycling zijn wij UNIEK in de Benelux. Van der Spek is o.a. importeur van Hyundai, Dynapac, Powerscreen, Lindner, Terex-Fuchs en Telestack, stuk voor stuk mooie merken die marktleider zijn in hun segment.

We zijn een FAMILIEBEDRIJF dat al meer dan 90 jaar bestaat. We werken met korte lijnen en een platte, INFORMELE ORGANISATIESTRUCTUUR. Sinds begin 2020 zijn we gehuisvest in ons compleet gerenoveerde kantoor in Vianen. Van der Spek heeft meerdere vestigingen in Nederland, België en Frankrijk.