Vacature Allround Monteur

Van der Spek-Vianen B.V., locatie Hardenberg, is op zoek naar een allround (leerling) monteur.

Wil jij het vak van een allround monteur leren? Of heb jij hier al ervaring in en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Bij Van der Spek in Hardenberg zijn wij namelijk op zoek naar een allround monteur die het vak graag wil leren of het vak al kent. Benieuwd naar deze vacature? Lees dan snel verder.

Als allround (leerling) monteur kan jij je creativiteit kwijt in de grote machines waar jij mee gaat werken. Dit doe je altijd met oog voor kwaliteit en veiligheid. Voor deze werkzaamheden staan de laatste (moderne) technieken tot je beschikking, maar zullen er ook nog “old fashion” werkzaamheden voorkomen. Het machinepark van onze klanten is heel divers. Saai zal het dus zeker niet zijn!

In grote lijnen de werkzaamheden waar jij je mee bezig gaat houden:

  • Het gereedmaken van onze nieuwe machines naar wens van de klant
  • Gebruikt materieel opnieuw klaarmaken voor gebruik
  • Het uitvoeren van voorkomende reparaties (van klein tot groot)
  • Jezelf ontwikkelen als echte vakman

Herken jij jezelf hierin?

Je wil graag het vak van monteur leren of je wil jezelf hierin verder ontwikkelen. Daarnaast vind je het leuk om zowel zelfstandig als in teamverband werkzaamheden te verrichten. Je bent dus een teamplayer waar wij op kunnen bouwen en die klaarstaat voor zijn/haar collega’s. Verder heb je een klantgerichte en flexibele instelling.

Bij voorkeur heb je een MBO-diploma in je bezit in de richting van Werktuigtechniek, vrachtautotechniek, landbouwmechanisatie of Hydrauliek/elektrotechniek. Je werkt of je wil graag werken met grondverzetmachines, kranen, dieseltechniek, hydrauliek, elektrotechniek, zware voertuigen of zware motoren.

Wat bieden wij jou

  • Salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Vast contract bij gebleken geschiktheid
  • Collectieve zorgverzekering en pensioenregeling
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden
  • Mogelijkheden tot (bij)scholing

Wie zijn wij
Sinds begin 2017 maakt de vestiging Hardenberg deel uit van Van der Spek-Vianen B.V. en is de leverancier van gebruikte machines, aanbouw- en onderdelen en werkplaatsdiensten als service, onderhoud, revisies, stralen, spuiten. Ook houdt vestiging Hardenberg zich bezig met het verkoop klaar maken van nieuw materieel, verkocht door Van der Spek.

Heb je interesse?
Wij zien graag je reactie voorbijkomen! Stuur je motivatie + CV naar Joost Bosscher via joost.bosscher@vanderspek.nl. Heb je vragen? Joost beantwoordt ze graag via 0523-712437.