Vacature Allround Monteur

Deel vacature

Vacature allround (leerling) monteur

Van der Spek in Hardenberg is op zoek naar een monteur, om ons team te versterken.

Full-time · Van der Spek · Hardenberg

Wie zoeken wij?

Wil jij het vak van een allround monteur leren? Of heb jij hier al ervaring in en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Bij Van der Spek in Hardenberg zijn wij namelijk op zoek naar een allround monteur die het vak graag wil leren of het vak al kent. Benieuwd naar deze vacature? Lees dan snel verder.

Als allround (leerling) monteur kan jij je creativiteit kwijt in de grote machines waar jij mee gaat werken. Dit doe je altijd met oog voor kwaliteit en veiligheid. Voor deze werkzaamheden staan de laatste (moderne) technieken tot je beschikking, maar zullen er ook nog “old fashion” werkzaamheden voorkomen. Het machinepark van onze klanten is heel divers. Saai zal het dus zeker niet zijn!

Wat wij bieden

  • Een afwisselende en uitdagende fulltime functie in een dynamisch en groeiend bedrijf
  • Een prettige werkomgeving met leuke en behulpzame collega’s
  • Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en vakgerichte opleidingen

Waar kom je te werken?

Van der Spek Vianen B.V. is niet alleen de grootste verhuurder van torenkranen in de Benelux, maar ook een bedrijf dat sinds 1932 toonaangevend is in de techniek en importeur van diverse A-merken.

Sinds begin 2017 maakt de vestiging Hardenberg deel uit van Van der Spek-Vianen B.V. en is de leverancier van gebruikte machines, aanbouw- en onderdelen en werkplaatsdiensten als service, onderhoud, revisies, stralen, spuiten. Ook houdt vestiging Hardenberg zich bezig met het verkoop klaar maken van nieuw materieel, verkocht door Van der Spek.

Herken jij jezelf hierin?

Je wil graag het vak van monteur leren of je wil jezelf hierin verder ontwikkelen. Daarnaast vind je het leuk om zowel zelfstandig als in teamverband werkzaamheden te verrichten. Je bent dus een teamplayer waar wij op kunnen bouwen en die klaarstaat voor zijn/haar collega’s. Verder heb je een klantgerichte en flexibele instelling.

Bij voorkeur heb je een MBO-diploma in je bezit in de richting van Werktuigtechniek, vrachtautotechniek, landbouwmechanisatie of Hydrauliek/elektrotechniek. Je werkt of je wil graag werken met grondverzetmachines, kranen, dieseltechniek, hydrauliek, elektrotechniek, zware voertuigen of zware motoren.

Spreekt dit je aan?

Vul dan het emailformulier in:

Of stuur een bericht aan:

Ben je enthousiast? Solliciteer nu!

Wat ga je doen?

  • Het gereedmaken van onze nieuwe machines naar wens van de klant;
  • Gebruikt materieel opnieuw klaarmaken voor gebruik;
  • Het uitvoeren van voorkomende reparaties (van klein tot groot);
  • Jezelf ontwikkelen als echte vakman
 

Wij maken graag kennis met jou!

Wil je een kijkje achter de schermen van een Allround Monteur? Of heb je vragen over werken bij Van der Spek? Neem dan contact met ons op, wij staan je graag te woord!

Solliciteer

Ben je klaar om de hoogte in te gaan en deel uit te maken van ons gedreven team? Wil je een unieke kans om te werken aan de basis van grootschalige bouwprojecten? Solliciteer dan nu en pak je kans!

Erik_Lubbers-Directeur-Van_der_Spek-Vianen_BV
Erik Lubbers
Directeur
Jan_Nolles-Directeur-Van_der_Spek-Vianen_BV
Jan Nolles
Directeur
Janine van Dam
Janine van Dam
Directiesecretaresse
Jerome-van-de-Water-sq
Jerome van de Water
Directeur

Van der Spek bestaat ruim 90 jaar en heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot een stabiele en toch dynamische organisatie. Innoverend en anticiperend op de ontwikkelingen in de markt. Met ons uitgebreide productaanbod, technische kennis en ervaring voorzien wij in materieelbehoefte.

Onze website

0347 362 666
info@vanderspek.nl