Service


     Service     

 

Werkt uw machine niet meer naar behoren, of denkt u na over vervanging? Wij hebben de benodigde kennis, materialen en gereedschappen in huis om u te adviseren en de machine een tweede leven te geven. In onze werkplaatsen in Vianen en Hardenberg, kunnen wij repareren, lassen, zandstralen, spuiten en wassen.

Wij gebruiken de beste onderdelen met de juiste specificaties. En als het niet mogelijk is om de machine naar onze werkplaats te brengen, dan komen wij naar de machine met onze service op locatie. Al onze werkzaamheden worden verricht onder de CE-voorwaarden. Daarmee bent u verzekerd van producten die aan de internationale eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid, en milieukwaliteit voldoen.

Wilt u meer informatie, advies of een offerte op maat? Kies voor de juiste contactpersoon, de afdeling in onderstaand menu:

Contact Menu

werkplaats

In onze goed uitgeruste werkplaats, werken we aan meerdere machines tegelijk. Met een team van ervaren monteurs, kunnen we alle voorkomende machine- en onderdelenreparaties, revisies, service en onderhoud aan, van alle merken.

Heeft uw machine een storing? Kan deze niet naar onze werkplaats komen? Dan komen wij naar de machine. 

Onze torenkraanteams bouwen natuurlijk ook op locatie.

Onderdelen zijn een belangrijk onderdeel van een machinepark. Om uw machinepark draaiende te houden is het belangrijk om onderdelen snel te kunnen vervangen. We hebben met een grote voorraad, snel geleverd.