Zoek
Sluit dit zoekvak.

RoAd B.V. nieuwe Hyundai dealer voor Van der Spek Vianen B.V.

doorVan der Spek

RoAd B.V. nieuwe Hyundai dealer voor Van der Spek Vianen B.V.

Datum: 4-jan-17

Per 1 januari is RoAd B.V. gestart als nieuwe dealer voor de Hyundai productlijn van Van der Spek Vianen voor een royaal gebied in Midden Nederland.

Om bekende redenen was RoAd B.V. al enige tijd op zoek naar een nieuwe lijn grondverzetmachines. Daarbij achten ze een betrouwbare partner voor goede samenwerking van groot belang. In Hyundai en Van der Spek Vianen, heeft RoAd gevonden wat ze zochten. Onze visie en marktbenadering sluiten volledig aan bij de beleving van RoAd : werken vanuit een klantgerichte gedachte.

De complete Hyundai productlijn; wielladers, wiel- en rupsmobiele graafmachines en minigravers zullen door RoAd worden vertegenwoordigd in hun rayon.

Op de Opendagen in Vianen was de goede samenwerking al te voelen waarbij diverse RoAd klanten al de weg naar Vianen vonden om de eerste Hyundai indrukken te krijgen. Begin deze week zijn de eerste machines aangekomen in Barneveld zodat de klanten ook daar de machines kunnen bekijken waarbij het RoAd-team zorgdraagt voor de complete uitleg van deze machines.

 

 

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines