Messcherpe aanbiedingen voor Hyundai rijwerkrevisies.

doorVan der Spek

Messcherpe aanbiedingen voor Hyundai rijwerkrevisies.

Datum: 29-sep-09

Als eindgebruiker van één of meerdere Hyundai rupsgraafmachines zullen ook voor u de kosten voor onderhoud en reparaties een belangrijk aspect vormen bij een verantwoorde bedrijfseconomische exploitatie van uw kostbare machine.

Maar ook de bedrijfszekerheid is daarbij van groot belang. Originele onderdelen met de zekerheid en garanties die fabrikant en leverancier u samen kunnen bieden, dragen zeker bij aan die bedrijfszekerheid en verantwoorde exploitatie.

In samenwerking met Hyundai kan Van der Spek Vianen u nu bijzonder scherp gecalculeerde rijwerkrevisies aanbieden gebaseerd op uitvoering in onze werkplaatsen in Vianen of Mariënberg.

Uiteraard worden daarbij uitsluitend originele onderdelen gebruikt die voldoen aan de strenge eisen van Hyundai en daarmee vanzelfsprekend onder de volledige fabrieksgarantie vallen.

Mocht u nu of op korte termijn een rijwerkrevisie overwegen dan zijn wij graag bereid met u daarover van gedachten te wisselen en in overleg met u een zo gunstig mogelijk planning te bespreken.

Wij zijn er van overtuigd dat deze messcherpe aanbiedingen u kunnen ondersteunen bij een verantwoorde exploitatie van uw machine met daarbij de zekerheid van volledige fabrieksgarantie.

Voor vragen en/of een mondelinge toelichting staan onze afdelingen Technische Dienst en Onderdelen graag ter beschikking.

Over de auteur

Van der Spek administrator

Van der Spek Vianen B.V. is partner in verkoop, verhuur en service van betonpompen, grondverzet-, wegenbouw-, hoogbouw-, recycling- en overslagmachines.