• Machineverkoop, -verhuur en -service

Informatie met betrekking COVID-19/Coronavirus

Informatie met betrekking COVID-19/Coronavirus

Beste klanten en relaties van Van der Spek Vianen B.V.,

Onze medewerkers en ons bedrijf staan bekend om de ongeëvenaarde service die wij verlenen aan onze klanten. Ondanks de problemen die we nu allemaal ondervinden vanwege het coronavirus, doen wij er alles aan onze service zoveel mogelijk in stand te houden, zodat u geen zorgen hoeft te hebben over de continuïteit van uw materieel. Om besmetting te voorkomen gaan wij vanaf nu als volgt te werk:

Algemeen

Wij hebben besloten zoveel mogelijk mensen thuis te laten werken zolang dit onze service aan u niet in gevaar brengt. Al onze mensen zijn via hun normale telefoonnummers, hetzij thuis hetzij in Vianen, bereikbaar en kunnen u helpen. Uiteraard zijn we ook per mail bereikbaar.

Onderdelen Magazijn

Onderdelen kunnen gewoon per telefoon of e-mail besteld worden. Al onze medewerkers zijn beschikbaar. Mocht u toch onderdelen willen afhalen in Vianen of Hardenberg geef dit dan bij uw bestelling aan, dan kan onze medewerker de procedure met u hiervoor afstemmen. Onze voorkeur gaat echter uit naar het versturen van de onderdelen.

Servicemonteurs buitendienst

Onze buitendienst is voor storingen en onderhoud beschikbaar. Onderdelen worden of bij u geleverd of bij onze monteurs in de bus om contact te vermijden. Hierdoor kan soms wat vertraging ontstaan. U kunt op de gebruikelijke manier een afspraak maken. Onze monteurs hebben uiteraard de instructie om alle sociale contacten uit de weg te gaan en zullen dus geen handen schudden of bij u in de kantine komen eten en dergelijke. Wij vragen u hier aan mee te werken, zodat we onze service aan u ook in deze lastige tijd overeind kunnen houden.

Montageploegen Hoogbouw

Ook onze montageploegen blijven voor u beschikbaar. Ook hier geldt dat alle sociale contacten vermeden dienen te worden.

Werkplaatsen

Onze werkplaatsen zijn actief en er wordt gesleuteld. Wij vragen u om onze werkplaatsen niet te bezoeken en vragen hiervoor nu reeds uw begrip. Machines die onderhoud of reparatie behoeven in Vianen of Hardenberg kunnen na overleg gebracht worden. Graag stemmen we telefonisch met u af hoe dit kan plaatsvinden.

Kantoren

Onze kantoren en medewerkers zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar tijdens de gebruikelijke kantooruren. Wij vragen u onze kantoren niet te bezoeken en te proberen alles via telefoon of e-mail te doen.

Wij bedanken u voor de medewerking en beloven en stellen alles in het werk om onze service in stand te houden en uw stilstand tot een minimum te beperken. We vragen uw begrip voor het feit dat sommige zaken wellicht wat meer tijd nodig zullen hebben. Uw en onze veiligheid en gezondheid staan bovenaan en dat zal ook altijd voorop staan in ons handelen. Samen met u komen we hier door heen en kunnen we onze relatie alleen maar verder bestendigen.

Over de auteur

-Van der Spek- administrator

Van der Spek-Vianen B.V. is partner in verkoop, verhuur en service van betonpompen, grondverzet-, wegenbouw-, hoogbouw-, recycling- en overslagmachines.