Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hyundai HI-MATE vernieuwd

doorVan der Spek

Hyundai HI-MATE vernieuwd

Datum: 19-jun-17

Hyundai heeft het bekende HI-MATE systeem vernieuwd waardoor nog gemakkelijker belangrijke informatie van Hyundai machines door hun gebruikers in één oogopslag kunnen worden bekeken. 

Middels GPS techniek kan eenvoudig op afstand gekeken worden hoe de machine presteert en hoe hij wordt ingezet.
 
Op ieder moment is bekend waar de machine zich bevind en kan als gewenst middels Geo-Fenshing een gebied worden aangegeven waarin de machine kan werken. Mocht de machine buiten dit gebied worden verplaatst dan wordt de eigenaar direct geïnformeerd. 
 
Iedere dag wordt er een complete reportage samengesteld waarop de bedrijfsuren, motoruren, rijd-uren, brandstofniveau en het tijdspad waarin het contact in aan geweest te zien is. Tevens is in één oogopslag te zien welke instellingen de machinist heeft gebruikt om zijn werk uit te voeren. Ook is te zien welke extra hydraulisch functies gebruikt zijn als bijvoorbeeld een sloophamer of crusher. 
 
Het brandstofverbruik is dagelijks en op langere termijnen te monitoren waarbij eenvoudig vergelijken gemaakt kunnen worden tussen de gebruiker en uitgevoerde werkzaamheden.
 
Tevens kan gezien worden wanneer onderhoud is uitgevoerd en welke delen daarbij gewisseld zijn. Middels deze informatie kan het volgende onderhoud optimaal worden gepland met daarbij de laagste mogelijke stilstandsuren voor de machine. 
Alle waarschuwingsmeldingen worden opgeslagen zodat deze als gewenst kunnen worden gerapporteerd. Als gewenst kunnen deze meldingen door de gebruiker aan de dealer worden doorgegeven zodat deze actie kan ondernemen om stilstand te voorkomen. 
 
Als er meerdere Hyundai’s bij één bedrijf of locatie werkzaam zijn kan in eenvoudig middels kleuren gezien worden wat de status van de machines zijn en of onderhoud gewenst is. 
 
Op iedere nieuwe Hyundai graafmachine en laadschop wordt HI-MATE standaard geleverd door Van der Spek Vianen. 
 

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines