Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hyundai Construction Equipment Europe in Tessenderlo doet mee met Openbedrijvendag op 7 oktober.

doorVan der Spek

Hyundai Construction Equipment Europe in Tessenderlo doet mee met Openbedrijvendag op 7 oktober.

Op zondag 7 oktober 2018 neemt Hyundai Construction Equipment Europe (HCEE) deel aan Openbedrijvendag. Tussen 10 en 17 uur is iedereen van harte welkom in het gloednieuwe Europese hoofdkantoor in Tessenderlo. Met een indrukwekkende machine line-up, een divers aanbod aan activiteiten voor jong en oud, doorlopende rondleidingen, machinedemonstraties, een jobcorner en een kinderspeelhoek krijgt de bezoeker op een speelse en educatieve manier inzicht in de wereld van de bouwmachines, vorkheftrucks en warehousing equipment.

Belevingsparcours

Bezoekers hebben heel wat te ontdekken op de 81.000 m² grote site in Tessenderlo. Een uitgestippelde wandeling loodst de bezoeker van het indrukwekkende, bijna energie-neutrale administratieve hoofdgebouw van 5.400 m² van waaruit HCEE opereert, naar het 12.000 m² grote magazijn. Hier liggen alle reserve-onderdelen die nodig zijn om het complete Europese dealernetwerk – bestaande uit meer dan 140 dealers – te bedienen. Ook de Hyundai Academy, het 2.600 m² grote Europese trainingscentrum dat op dezelfde site ligt, opent die dag haar deuren. Hier worden het hele jaar door opleidingen georganiseerd voor het dealernetwerk. Neem plaats in een standaard klaslokaal of begeef je naar de werkruimte waar je onder de motorkap van de indrukwekkende wielladers, graafmachines en vorkheftrucks kan gluren. Bij de verschillende haltes langsheen de route staan medewerkers van HCEE klaar met een deskundige uitleg. Filmpjes en infoborden helpen bezoekers een duidelijk beeld te krijgen van het bedrijf.

Machines @ work op de demo site

Mag het allemaal net ietsje ruiger? Stap dan in de Hyundai shuttlebus die je in vijf minuten van het hoofdkwartier in Tessenderlo naar de demo site brengt. Hier ben je getuige van een stoere machinedemonstratie. Een representatief gamma aan machines geeft hier een staaltje van hun kunnen. Kijk vanop een veilige afstand toe hoe ze bergen zand verzetten of hoe een metersdiepe put graven voor deze krachtpatsers een fluitje van een cent blijkt te zijn.

 

Praktisch

  • Bezoekers zijn welkom van 10u tot 17uur.
  • Bezoekers kunnen de uitgestippelde rondleiding op eigen tempo afleggen. Deze duurt in zijn geheel

+/- 1 uur. Het parcours is ook toegankelijk voor kinderen.

  • Voor kinderen voorzien we entertainment op maat.
  • Het parcours is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

 

Geef een reactie